Vezetés

Érdekel a Coaching?

Még nem tudod, hogy érdekel-e, de kipróbálnád?

Már van valami elképzelésed?

Ezt mondják az ügyfeleim:

"Nemet mondani néha sokkal nehezebb, mint azt gondolnánk. Nekem nagyon sokszor egyszerűen nem is sikerül. Tudom, hogy ez hosszú távon nem tartható, ezért arra kerestem a választ Péterrel, hogyan is tudnék nemet mondani. Az ülés alatt sokat tanultam magamról és a motivációimról, a miértekről és a hogyanokról. Számomra nagyon hasznos volt a beszélgetés és azt hiszem legközelebb már meg tudok próbálni nemet mondani. Köszönöm!"

B, Miskolc

Ezt mondják az ügyfeleim:

"A Péterrel való közös munkában két dolog garantált: a maximális figyelem és a hatákonyság. Minden alkalommal őszinte odafigyeléssel és elfogadással volt jelen a beszélgetéseinkben, teljes biztonságban éreztem magam a társaságában. Ennek (is) köszönhető, hogy mindig eredményesen zárult a folyamat. Ráadásul a nagy felismerések mellett lelki felfrissüléssel is gazdagodtam a beszélgetéseink által. Én egy őszinte, megbízható és szakmailag jól felkészült coachot ismertem meg Péterben."

Csabai-Paska Böbi, Budapest

Ezt mondják az ügyfeleim:

"A coaching segített felismerni a bennem élő elvárások gyökerét és hogy ez mennyi fölösleges nyomást és stresszet generál mind magamra, mind a szeretteimre. Türelmesnek, megértőnek lenni sokkal könnyebb lett ezután. Jó volt megállni és rácsodálkozni pozitív tulajdonságokra, történésekre, amelyek a nehezebb helyzeteken átlendítenek. Köszönöm Péter rugalmasságát, meghívását, hogy ezeket meg tudjam élni, "kénytelen" legyek magamra is időt áldozni."

Ildikó, Székesfehérvár, közgazdász, több gyermekes édesanya

Ezt mondják az ügyfeleim:

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, az együttgondolkodást.

Jól esett a segítséged abban, hogy másképpen is lehet életem egy területére rátekinteni. 

A nyugalom , a békesség járja át azóta is testemet, lelkemet. Már nem gyötörnek ezek a gondolatok.

Öröm van bennem, hogy így is lehet élni, gondolkodni, még az egykoron sok fájdalmat okozó XXXXXre is tudok megbocsájtva, szeretettel gondolni."

Bea, Budapest

Ezt mondják az ügyfeleim:

„Meglepett, hogy behoztad Istent és a tábortűzet, igy ezzel a metafórikus dologgal sikerült kimozdítanod, vagy inkább kipiszkálni a gödörből. Ez nagyon mesteri volt, hogy még a tábortűz helyszínét is megkérdezted, hogy hol és hogy, mert ezek mind nagyon fontosak.”

A. Ágnes, Budapest

Ezt mondják az ügyfeleim:

"A coachingban Péter meghívott, hogy képzeljem el az ideális állapotot, amikor már megoldódott a nehézségem, amivel már fél éve küzdöttem. Ez segített kezelni saját félelmeimet. Másnap tudtam másfél órát mélyebben beszélgetni a barátommal. Hálás vagyok, hogy el tudtam indulni a nehézségem leküzdésében."

Bernadett, Budapest


Merj az lenni, aki te vagy!

Mindenkiben benne van a lehetőség valami egyedi, nagy dolog eléréséhez.

A változtatás a bennünk rejlő, emberi önmagunk feltárásán múlik.


Miért érdemes dolgozni a kapcsolatokon?

A kapcsolatokba tett befektetés megtérül.

Közléssorompók

Az emberi kapcsolatok nehézsége gyakran a kommunikáció elakadásában gyökerezik.

Öncoaching
A Selfcoaching, hasonlóan a coaching beszélgetéshez a személyes növekedés és fejlődés folyamata. Talán értelmezhető saját gondolkodásunk strukturált vezetése és a meglátásaink a megoldás felé történő megváltoztatásának önfejlesztő gyakorlataként.
Coach Szemléletű Vezető (esettanulmány)
Anno még "autodidakta módon" használtam coach szemléletű projektvezetői eszközöket és főleg hagyományos szemlélettel dolgoztam.